In de omgeving

Bent u een cultuurliefhebber, een wandelaar, of houd je van wat meer actie? Voor iedereen is er vanuit onze glamping iets passends te ondernemen.

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Een bezoek aan het Alhambra in Granada of de stad Ronda met zijn diepe kloof en bruggen, de grotten van Nerja of de 4000 jaar oude hunebedden van de prehistorische stad Antequera.

Er zijn vele prachtige wandel- en mountainbikeroutes in de omgeving te vinden. Een absolute aanrader is El Torcal met haar spectaculaire rotsformaties met als hoogste punt 1339 meter! De Caminito del Rey ofwel het Koningspad is een fantastische route op hoogte!
Heerlijk genieten van de natuur vanaf de rug van een paard of spreekt een Jeeptour u meer aan? Waterfietsen, kajakken of zwemmen in het azuurblauwe water te midden van de bergen bij de meren van Ardales zorgt voor een heerlijk vakantiegevoel.

Er-op-uit-3

Een bezoek aan de bruisende stad Malaga of een dag heerlijk luieren aan de Costa del Sol en genieten van een tapa en een drankje in één van de gezellige chiringuito’s?

Dit is een greep uit de vele mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u bij ons terecht.

Er-op-uit
Er-op-uit-1