Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die door Vive Tus Sueños online, per e-mail of telefonisch beschikbaar gesteld worden. Hierbij gaat het primair om het verhuren van compleet ingerichte safaritenten. Met het maken van een reservering stem je ermee in dat je onze algemene voorwaarden gelezen en begrepen hebt en dat je hiermee akkoord gaat.

Bekijk hieronder onze algemene voorwaarden.

 

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Vermelde prijzen zijn inclusief BTW
– Wij vragen aan u een aanbetaling van 50%.
– De restantbetaling kunt u vooraf of ter plekke contant afrekenen.
– Na tijdige ontvangst van uw aanbetaling is de reservering definitief. U ontvangt hiervoor een
bevestiging.
– tot 6 weken voor de dag van aankomst : 100% restitutie van de aanbetaling
– tot 4 weken voor de dag van de aankomst : 50% restitutie van de aanbetaling
Bij annulering binnen 4 weken voor de dag van aankomst vervalt de annuleringsrestitutie.
Tenzij u een hele grondige reden hebt en hiervoor een bewijs kunt voorleggen.
Wij adviseren u een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Aansprakelijkheid
Vive Tus Sueños is niet aansprakelijk voor geleden schade, verlies en/of diefstal van goederen of opgelopen letsel door de huurder of medehuurders, ongeacht de oorzaak daarvan. Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor omgevingsfactoren zoals geluidshinder, verkeershinder, stand, water- en insectenoverlast en weersomstandigheden in welke hoedanigheid dan ook. De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade aan de accommodatie en/of de inventaris die tijdens het verblijf van de huurder is ontstaan. Schade dient te worden gemeld bij de glamping eigenaar, die zal bepalen welke stappen er ondernomen moeten worden. Wordt de schade niet gemeld, dan is ViveTus Sueños
gerechtigd om de huurder aansprakelijk te stellen voor de geleden schade en de aansprakelijkheidof reisverzekering van de huurder hiervoor aan te spreken.
De huurder en zijn gasten moeten zich houden aan de regels die op de glamping gelden. Vive Tus Sueños is niet aansprakelijk wanneer de huurder door overlast en/of hinder, na waarschuwing van de glamping eigenaar, het terrein moet verlaten. Vive Tus Sueños is niet aansprakelijk voor het terugbetalen van de reissom in geval van overmacht, zoals bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden, een bosbrand of aardbeving, waardoor de huurder gedwongen is de accommodatie te verlaten.

 

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein en in onze Safaritenten van glamping Vive Tus Sueños.

 

Aankomst en vertrek
De huurder is zelf verantwoordelijk voor het meenemen van de reisdocumenten. Het inchecken op de glamping kan vanaf 15.00 uur op de afgesproken aankomstdag. Het uitchecken is om 10.00 uur op de afgesproken dag van vertrek. Je moet de accommodatie bij vertrek schoon, netjes, compleet en zonder schade opleveren. Zorg dus dat je de prullenbakken leegt, de koelkast leeghaalt en de afwas gedaan is.

 

Klachten
Wij doen er alles aan om jou een perfecte glamping vakantie te bezorgen. Heb jij ondanks alles toch een klacht of probleem? Dan horen we dit graag zo snel mogelijk tijdens je vakantie. Wij zullen er dan alles aan doen om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Vive Tus Sueños is niet verantwoordelijk voor eventuele kosten die op eigen initiatief gemaakt worden vanwege een vroegtijdig vertrek uit de accommodatie, om wat voor reden dan ook.